Bez obzira da li ste do nekih saznanja u vezi seksa došli na osnovu neprijatnih razgovora sa Vašim roditeljima, razgovora sa prijateljima koji ne znaju ništa o tome, gledajući filmske seksi scene ili porno filmove, ovdje ćemo razotkriti neke opće mitove u vezi seksa koji 100 % nisu istiniti.

1. Kada stupite u brak, seks prestaje. Zapravo, Vaš seksualni život može postat još bolji. Studije i istraživanja su pokazala kako parovu u braku doživljavaju veće seksualno zadovoljstvo, imaju raznovrsniji seks i imaju ga češće. Studija koja je objavljena u “Analima porodične medicine” pokazuje da skoro šest od deset žena preko 60 godina, koje su u stabilnoj vezi, imaju seks redovito.

2. Veći penis = veće zadovoljstvo. Veličina penisa je zapravo mnogo bitnija za muški ego nego za žensko zadovoljstvo. Individualno je šta neko voli i preferira ali veličina muškog polnog organa nema veze sa zadovoljstvom – zapravo, penis ogromne veličine može lako promašiti G tačku u potpunosti. To je zato što se G tačka nalazi oko pet centimetara unutar vagine, i samim tim penis prosečne veličine je može stimulirati penetrirajući. Ako je previše velik, može je promašiti.

3. Prvi put uvijek boli. To ne mora biti točno i nije uvijek tako. Zapravo, trebalo bi da boli kao i obični seks kada niste uzbuđeni. Obično je to bol zbog toga što niste vlažni jer niste dovoljno uzbuđeni ili jednostavno manje vlažite, zbog loše tehnike jer partner ili vi niste iskusni. Definitvno, to iskustvo ne mora biti bolno.

4. Izvaditi ga na vrijeme je prihvatljiv vid kontracepcije. Izvaditi ga na vrijeme NE USPIJEVA. Većina muškaraca ne uspijeva izvaditi svoj penis na vrijeme, također sjemena tečnost koja izlazi prije može sadržati spermatozoide od prijašnje ejakulacije. Studije su pokazale da 27% žena koje primjenjuju ovaj metod zatrudne u roku od godinu dana prakticiranja ove metode.

5. Afrodizijaci podižu Vašu seksualnu želju. Doista, oni ni ne postoje. Niti jedna hrana nije dokazano utjecala na nečiju seksualnu želju, ali su istraživanja pokazala da mogu imati placebo efekt.

6. Većina žena mogu postići orgazam samo vaginalnim seksom. Nažalost, mnogo je kompliciranije od stavljanja stvari A u stvar B, malo gurkanja i svima je zabavno. Tu mora bit konstantnog klitoričnog stimuliranja. Potrudite se da i on to zna.

7. Seks je bolji kad ste mladi. Naravno, imat ćeš više energije kad si u svojim dvadesetima, ali orgazmi su kao i dobro vino. Stariji odrasli ljudi, istraživanja su pokazala, imaju jače i zadovoljavajuće orgazme i emotivnija seksualna iskustva. “Nacional Council” kad je u pitanju anketa i istraživanje koje se tiče starenja, kaže kako među ljudima koji imaju 60 godina ili više, čak 74& muškaraca i 70% žena smatraju da je njihov seksualni život bolji sada nego kada su bili mlađi.

8. Kondomi muškarcima učine seks lošim. Nedavno je objavljena studija koja pokazuje da kondomi nemaju nikakav utjecaj. Teorija glasi da muškarci koji misle da ih seks sa kondomom manje zadovoljava, zapravo već tada imaju generalni problem erektivne disfunkcije.

 1. Vjerojatno ćete mnogo lakše doživjeti orgazam. Nema samo djelimične stimulacije klitorisa ili slučajnog vrhunca jer je dodirnuo pravo mjesto svojom karličnom kosti. Fokus je upravo tamo gdje treba biti i ostaje tamo dok ne svršiš. Najbolji je, definitivno.
 2. Svako zna što treba da radi. Nitko nije zbunjen što je sljedeće što treba raditi. Postoje savršeno razrađena pravila igre. Treba da ležiš i da dobiješ najbolji orgazam u životu, a on to treba da ti pruži.
 3. Pažnja je usmjerena isključivo na tebe. Ne moraš brinuti da li će on prije tebe svršiti, ili da li trebaš raditi nešto dodatno da bi se zadovoljila. Treba samo da se fokusiraš na bilo što želiš. Ti ovdje kreiraš pravila.
 4. Ovdje nema multitaskiranja. Ne moraš držati niti stimulirati bilo koji dio njegovog tijela da bi postigla efekt koji treba. Radiš samo jednu stvar, a to je ništa.
 5. Bukvalno se ne moraš ni pomjeriti ako to ne želiš. To je kao da dremaš, samo što si budna a netko te zadovoljava. To je savršen život.
 6. On to voli raditi isto toliko koliko ti to voliš dobijati. Ukoliko tvoj muškarac nešto vrijedi, on to voli raditi. Gledajući kako to voli raditi i slušati zvuke koje ispušta dok to radi je ponekad nešto najbolje kad je u pitanju oralni seks.
 7. Nikada se nećeš osjećati tako blisko sa partnerom kao kada je njegovo lice bukvalno među tvojim nogama. Penetrarirajući seks je vrlo intiman ali kada je njegova glava na tvojoj vulvi je potpuno drugi nivo intime i savršeno je.
 8. Zapravo, mnogo je bolji osjećaj ako pustite da Vam misli lutaju. Kada imate seks uz penetraciju morate uvijek biti fokusirani kao da radite bilo šta ozbiljno, dok kod oralnog seksa, ako se samo opustite, osjećate šta partner radi i pustite misli da odu bilo gdje, obično Vam bude najbolje.
 9. Nikada se ne završi tako što Vam on svrši na facu ili blizu nje. Nije čak ni moguće. Tako da se ovdje potpuno možete opustiti.
 10. Kad usporedite, minimalno čišćenje poslije toga je dovoljno. Kad muškaracdoživi orgazam, tu su ubrusi, milion ubrusa. Osim ako puštate puno vode, ako je to slučaj, super, ali oboje nećete morati da se tuširate poslije toga.
 11. Ako ćelite da promijenite ono što radi, samo mu pomjerite glavu. Što je mnogo lakše nego pokušati pomjeriti dio njegovog tijela dok je na Vama. To obično nikad ne uspijeva.
 12. Ne moraš se truditi da sinhroniziraš Vaša dva orgazma. Ovdje si jedino ti važna, jedino

1. Jačina podražaja utječe na duljinu penisa. Tako je on najdulji nakon oralnog seksa i to za u prosjeku 0,3 cm, nego kad nema takve stimulacije, prenosi časopis Journal of Sexual Medicine.
 
2. Muškarci koji previše masturbiraju, često imaju većih problema s osjetom preko kondoma.
 
3. Stručnjaci tvrde kako na oko 80 posto muškaraca kondomi doista loše utječu na erekciju, što može biti posljedica navike, slabije cirkulacije, nižih razina testosterona i slično.
 
4. Ako muškarac nije masturbirao ili imao odnose nekoliko dana, to će biti vidljivo i na njegovoj erekciji, utoliko što će njegov penis biti čvršći i nešto dulji, zbog pojačanog dotoka krvi.
 
5. Redovito pušenje cigareta ili konzumiranje droga može biti vrlo loše po muškarce te smanjiti njihov \”ponos\” i do 1 cm, jer sve to loše djeluje na cirkulaciju.
 
6. Muškarci u prosjeku tijekom života ejakuliraju oko 7200 puta.
 
7. 70 posto muškaraca ima blago iskrivljen penis – najčešće u lijevo te prema gore.

Sve što trebate znati o drugoj vrsti najboljeg seksa. :)
Svako ima pitanja u vezi blow job-a, pa smo se konsultovali sa Benjamin Brucker-om, profesor asistent na urologiji na New York univerzitetu (NYU Langone Medical Center) da bi nam pomogao da razriješimo najveće mitove kad je u pitanju blow job.
Mit: Nekada je previše pljuvačke
Istina: Svaki muškarac voli određenu količinu tečnosti na svom penisu, ali ako imate osjećaj da balavite previše, opće nema potrebe da brinete. To je zapravo dio koji čini da blow job toliko dobar. Tako da, ako imate puno pljuvačke, nemojte se brinuti. Samo se opustite i prepustite. Jedina stvar koju možete pogrešno učinit tijekom blow job-a je da prestanete i krenete da se izvinjavate zbog pljuvačke.
Mit: Moraš cijeli penis staviti u usta
Istina: Svaki muškarac to voli drugačije, ali staviti njegov penis duboko u grlo nije jedini način da mu priuštiš orgazam. Najosjetljiviji dio penisa je glavić, i to taj dio oko kožice, samim tim najvažnije je taj dio stimulirati ustima i jezikom. Možeš cijelom rukom obaviti penis ili samo oko njega staviti par prstiju, i na taj način odrediti sama koliki dio penisa ćeš stavit u usta i onda spuštaj i podiži taj dio rukom kako to radiš i ustima i radi to kao da ližeš najbolji sladoled ikada.
Mit: Ne možeš dobiti polne bolesti tijekom blow job-a
Istina: “Mnoge polne bolesti koje se mogu prenijeti tijekom vaginalnog i analnog odnosa se mogu također prenijeti tijekom oralnog odnosa.”, kaže Dr. Brucker. “Nije važno što radiš sa nečijim genitalijama, nešto se može prenijeti.” Iako par faktora utiče na to koje bolesti se mogu prenijeti i kako, Dr. Brucker preporučuje da se sve seksualne aktivnosti rade oprezno i da se brine o sigurnosti zdravlja – što podrazumijeva upotrebu kondoma. Zato i postoje kondomi sa raznim ukusima.
Mit: Pljunuti je sigurnije od gutanja
Istina: U zavisnosti od toga koja bolest je u pitanju, ispljunuti spermu nego progutati je možda smanjuje šanse za prijenos infekcije ali to nije sigurno. “Ukoliko ste oprali zube prije oralnog seksa, i ako postoji i mala posekotina, postoji mogućnost prijenosa tekućine kroz kožu ili nabore u ustima, kaže Dr. Brucker. “Tako da, ako spermu niste progutali, postoji šansa prijenosa bolesti.”
Mit: Radi se o njegovom penisu, ne o njegovim testisima.
Istina: Po nekim standardnim razmišljanjima, nije potrebno stimulirati njegove testise kako bi izazvali orgazam kao što nije potrebno stimulirati Vaše grudi tijekom seska radi postizanja orgazma. Jednostavno molim Vas, shvaćate li da nikako ne smijete zaboraviti na njegova jaja, nemojte ih zapostavljati. Sisajte ih, ližite ih, masirajte ih, samo ih nemojte pritiskati ili povrijediti na neki način.
Mit: Svi muškarci Vam žele svšiti u usta.
Istina: Vaš partner Vas treba na vrijeme upozoriti kad je orgazam blizu, ali i dalje ste obavili uspješan blow job i ako partner svši u Vaše ruke, na grudi ili bilo gdje van usta. Ima toliko puno mjesta gdje može da svrši i da u tome uživa. Sve je dozvoljeno.
Mit: Povrijedit ćeš njegov penis.
Istina: Svi smo slušali o tome kako blow job može poći naopako zbog proteze, i druhig stvari, čak i zbog toga što netko ne zna pravilno usmjeriti svoje zube. Realno, nećeš smjestiti svog partnera u bolnicu zbog neiskustva. “Penis je organ, i ima kožu, možeš kožu malo povrijediti, ali obično to nije ništa što može izazvati veći problem.” kaže Dr. Brucker. “Može se zbiti neka povreda, ali ne nailazimo na puno toga u urgentnom centru. Naravno, kao i bilo što drugo, može izazvati neku iritaciju kože ali to i nije neki problem.”
Mit: HPV se ne može prenijeti oralno.
Istina: Ovo pitanje i dalje spada pod ona pitanja koja supod debatom, ali može se zakačiti HPV i dobiti u grlu i ustima, što može izazvati kancer grla. Dr. Brucker kaže da još uvijek nije potpuno dokazano istraživanje da li se HPV zapravo prenosi sa genitalija na usta putem oralnog seska, ali je najbolje praktikovati siguran oralni seks kako bi se smanjio rizik od HPV infekcije.
Mit: Moraš mu davati blow job dok imaš menstrualni ciklus
Istina: Nikad nemoj raditi ništa što ne želiš. Također, možeš imati vaginalni seks tijekom ciklusa ako ti i tvoj partner to želite. Neki muškarci to čak i preferiraju zbog povećanje lubrikacije. Ali ukoliko on to ne želi da radi, a ti nećeš da mu daš blow job, apsolutno ni ne moraš. Ima puno drugih alternativnih seksualnih aktivnosti pored usta i vagine, (analni seks i dodirivanje rukom).

Sve što trebate znati o drugoj vrsti najboljeg seksa. :) Svako ima pitanja u vezi blow job-a, pa smo se konsultovali sa Benjamin Brucker-om, profesor asistent na urologiji na New York univerzitetu (NYU Langone Medical Center) da bi nam pomogao da razriješimo najveće mitove kad je u pitanju blow job.

BDSM vodič za početnike

Kategorija: Intimno| Zabava

22 Tra 2015


Dakle isčitali ste u dahu sve tri knjige „Pedeset  Nijansi Sive“ i sada mislite da ste zainteresirani za BDSM vezu? Prijе nego što izađete napolje i nađete svog Kristijan Grej-a, bacite oko na ove savjete da osigurate svoju bezbjednost.

Obavite svoje istraživanje
Najpre, važno je da znate u što se točno upuštate i što je to što želite od Vašeg BDSM odnosa. Upravo zato sertifikovani seksolog i seksualni edukator Dr. Justine Shuey preporučuje upoznavanje Vaših sopstvenih želja i istraživanje da biste definirali što Vas pali, što Vas ne pali a što za Vas predstavlja nedozvoljeno prelaženje granice. „Samosvijest je ključ zato što uvijek treba da znate što volite a što ne volite, da biste bili u mogućnosti da komunicirate efektivno sa Vašim partnerom“, ona objašnjava. „ Ako Vam se učini kompliciranim nešto što pokušavate da učinite ili zahtjeva određeni nivo znanja (npr. vezivanje konopcem), imate puno dobrih knjiga u vezi sa BDSM tehnikom, uključujući članke i tutorijale na internetu, koje možete da provjerite.  Čak možda možete i da pohađate časove u Vašem mjestu.

Nađite partnera kome možete da vjerujete
Kada je u pitanju BDSM odnos, od neopisive važnosti je ne samo da nađete partnera kome možete da vjerujete, već nekoga ko će da poštuje Vaše granice i da istražuje sa Vama, kaže Dr. Shuey. „ Otvoreno pričajte sa Vašim partnerom o Vašim limitima i granicama, kao i o Vašim potrebama, željama i fantazijama“. Ako se on u to ne uklapa onda on nije za Vas.

Napravite „Da, Ne, Možda“ listu
Gaćice sa lisicama
Da biste utvrdili da se Vi i Vaš partner u potpunosti slažete, Dr. Shuey savjetuje da sjednete zajedno i napravite listu svih stvari koje biste eventualno mogli da probate u seksu. “Uključujući stvari koje biste mogli da radite, ne biste nikada uradili i stvari koje biste voljeli da probate. Ako želite da preskočite ovaj korak možete da pronađete ovu listu na internetu”, ona ukazuje. “Dalje, Vi i Vaš partner treba da prođete kroz listu i da čekirate sa “da” ako je to nešto što biste željeli da probate, “ne” ako to prelazi granice i ne interesira Vas, ili “možda” ako zapravo niste sigurni ili biste bili voljni da to probate pod određenim okolnostima. Jednom kada napravite listu probajte do dvije stvari odjednom najviše da se ne bi preopteretili”, ona upozorava. Ovo je sjajan način da istražujete Vaše granice, da ne spominjemo stvari koje  Vam možda ne bi pale na pamet da ih ikada uradite.

Upoznajte ostale nastrane ljude
Kako? Logirajte se na Fetlife.com, društvenu mrežu za nastrane ljude. “Fetlife sadrži edukaciona i društvena dešavanja na njihovom sajtu”, navodi Dr.Shuey. “ Možda naiđete na neka lokalna udruženja (ili ‘munch’  grupe) u vašem kraju. ‘Munch’ grupa predstavlja okupljanje nastranih ljudi.  Često se druže uz hranu u restoranu ili na drugom mjestu gdje članovi grupe donose hranu po dogovoru. Ponekad postoje i edukacije”, ona kaže. Nevezano za to, to je i dalje divan način da se povežete sa ostalim nastranim ljudima.

Ako se ona ne spušta dolje, krivica može biti Vaša
Ne možete da razbijete njenu averziju prema oralnom seksu? Dok neke žene nisu zainteresovane za fellatio, Vaš partner može biti za to – ali vi možete ubiti njenu želju da se spusti dole. Nabrojat ćemo pet stvari kojima možete odbiti ženu kad je u pitanju oralni seks.
 1. Postaješ navalentan. „ Kada muškarac gura dolje partnerkinu glavu tijekom oralnog seksa, to je jedna od glavnih žalbi koje čujem od žena,“ kaže Ava Cadell, doktor za seksualnost i autor “NeuroLoveology”. Uprkos onome što gledate u pornićima, dosta žena ne smatra da je u redu kad Vi sa njenom glavom postupate kao sa fudbalskom loptom i smatra da su ti pokreti veštački. Umjesto toga, “Dajte joj komplimente kako dobro pruža oralni seks i kako ljepo izgleda dok to radi,” Cadell savjetuje.
 2. Niste je obavijestili. Ne uživaju baš sve žene u neočekivanom lansiranju iznenađenja u njihovo grlo. „Kulturno je pitati damu da li uživa u gutanju i dati joj neki znak upozorenja pre ejakulacije“, kaže Cadell. Ako Vaša partnerka nije zainteresirana za gutanje Vaše tečnosti, pitajte je da li joj možete svršiti negdje po tijelu, Cadell savjetuje. (Ponavljam: po tijelu, ne po licu).“Ne pretpostavljajte da voli što god Vi volite da radite sa svojom sijemenom tečnošću“, Cadell dodaje.
 3. Ne uzvraćaš istom mijerom. Mnogo muškaraca misli da ima prava na oralni seks ali da nisu pod obavezom da vrate uslugu. Greška, kaže Cadell. Ako se ne spuštate dolje često, ne očekujte to ni od druge strane, ona kaže.
 4. Zapostavljate pravilnu higijenu tijela. Stidne dlake zadržavaju neprijatan miris, Cadell kaže. Furajući taj fazon nije baš toliko atraktivno niti za muškarca niti za ženu. (Pogledajte porno filmove iz 1970-ih na primjer).“ Malo skraćivanja ili čak totalno brijanja omogućiti će lakši prilaz i miris će biti privlačniji,” objašnjava Cadell.
 5. Veoma ste spori. Ukoliko je potrebno 10 minuta ili više da doživite orgazam putem oralnog seksa, Vaš partner se može distancirati od tog maratonskog felacija. Više predigre prije samog čina može pomoći da svršite brže. Ili, ako je ona dolje već neko vrijeme, dajte joj pauzu tako što ćete masturbirati ili joj dajte prijedlog da masturbira dok Vi gledate, Cadell sugerira.

Zašto je lagani sex predivan

Želiš dulje izdržati tijekom seksa, želiš imati nevjerojatne orgazme, i biti bolji ljubavnik? Namjesti se, čitaj i uživaj.

Ne moramo te podsjećati  koliko je toplo napolju. Toliko je vruće da ćete poželjeti da skinete svu odjeću sa sebe. Iako to možda djeluje kao savršena formula za vruć seks, istina je da visoke temperature, umjesto toga Vaše tijelo preznoje i iscrpe.

Rješenje: Radite polako. Ako usporite tempo, Vaš seksualni život vodit će ka vrhuncu.

Za početak, dulje ćete izdržati.

Što također znači da ćete svom partneru dati vremena da Vas sustigne. „ Istraživanje ukazuje, da u prosjeku, muskarci  orgazam mogu doživjeti tijekom seksualne interakcije tijekom 2 minuta aktivne penetracije“, kaže seksualni terapeut  Joel Block, Ph.D, dok žene sa druge strane, u prosjeku trebaju 14 minuta. „ Uradite matematiku,“ Block kaže. „ Ovdje postoji problem od 12 minuta“.

Kada usporite tempo, ne dajete samo njoj veće šanse da doživi orgazam, već također, veće su šanse da doživite orgazam u isto vrijeme. Istraživanje ukazuje da suzdržavanje od orgazma – praksa zvana „biti na ivici“ – može uvećati njegov intenzitet kada se konačno dogodi, čineći da seks bude još bolji.

Seks će biti još intimniji.

„Lagan seks šalje poruku koja je suprotna  od bim,bam, hvala prijatno doviđenja!“, kaže Block. „ Na taj način joj stavljate do znanja da joj poklanjate svoje vrijeme i  pokazujete da Vam je stalo do toga da ona uživa“.

U osnovi, kada usporite tijekom seksa to može promijeniti Vašu rutinu, koja se bazira isključivo na Vašem zadovoljstvu, u seks  gdje je sva pažnja usmjerena ka njoj – čak iako je seks i dalje uobičajen. Možeš biti romantičan i uspješan ljubavnik jednostavnim usporavanjem tempa.

Kako ćete to raditi?

„Znate gospodine Kegels?“ pita Block. Slično je kad žena „skuplja mišiće“. Kada muškaraci stegnu svoj mišić tijkom seksualnog odnosa,  oni uspore svoj orgazam malo, dopuštajući im da izdrže još malo duže“. Probajte da izdržite 2 do 3 sekunde, opustite se malo a zatim opet nastavite.