NISI ČLAN?
Prijavi se

Discussions

Other user discussions

Astina priča: napustila posao učiteljice i pruža seksualne usluge

16/04/2024 12:50
postavljeno od strane
[dpic=2f37910cd1c5d.jpg][/dpic]

Asta, 26-godišnjakinja s obale, već tri godine nudi intimne usluge. Pristala je podijeliti svoje iskustvo s tim poslom.

Dolazim iz sela. Roditelji su me poslali na fakultet, ali tamo sam se osjećala nelagodno. Djevojke iz studentskog doma nosile su skupe odjevne komade i izlazile u grad. Mene su mi oblačile i davale novac.
Starije djevojke nudile su spavanje s muškarcima.
Jedan muškarac tražio je djevojke i dobro plaćao. Pristala sam. Na početku je bilo čudno, ali brzo sam se naviknula. Za to sam dobila 2000 eura. Onda sam si kupila topli kaput, rukavice i kozmetiku. Dok sam živjela u studentskom domu, dodatno sam zarađivala od muškaraca. Mnoge su tako radile. Našminkala bih se, obukla najljepšu odjeću i otišla u barove gdje sam mogla upoznati muškarce.
Kada je Asta završila fakultet, počela je raditi kao učiteljica.
Odlučila sam sve to zapisati, iznajmila stan s policajcem. Plaća je bila 700 eura, ali muškarcu je to bilo dovoljno samo za piće. Nakon pola godine, ostavila sam sve to i počela obilaziti barove. Bila sam ljubavnica jednog poduzetnika godinu dana. On mi je kupovao odjeću i čak me odveo u Tursku. Ali morala sam biti s njim kad god je to tražio.
Dobivam dobru zaradu. Mjesečno zaradim 3-4 tisuće eura, ponekad i više, i dobijem i poklone. Radim noću, ali se ne prenaprežem i spavam do podneva. Shvaćam da ću ostarjeti, ali tada će biti teže, ali mlađe djevojke čekaju svoj red.
Noć s Astom košta 300 eura, pola sata - 60, oralni seks - 50, analni - dodatnih 100 eura.
Nedavno sam u trgovini platila 50 eura za vrećicu - kaže. - Moj način života je težak. Imam puno troškova. Obična žena može upoznati muškarca kod kuće u pidžami. Ja se moram našminkati, napraviti pedikuru, kupiti lijepe gaćice i raditi botoks injekcije.
Prezervative koristi samo za analni seks. Ne brine o posljedicama, iako se nekoliko puta morala liječiti od spolno prenosivih bolesti. Nikada nije radila pobačaj, ali kaže da koristi kontracepcijske pilule, pa pokušava od klijenta dobiti novac za njih, jer mnogi klijenti ne vole prezervative.
Kažem, zar ne želite da vaše dijete trči po sirotištima, - smije se. - Muškarci su često malo šokirani. Obično sve traje brzo, 5-20 minuta. Ali ima onih koji rade cijelu noć. Najgore je kad je muškarac pijan ili omamljen.
Trenutno među ženama postoji konkurencija s Ukrajinkama.
Siromašni muškarci mene ne uzimaju, oni traže Ukrajinke po barovima. Kupit će joj koktel, i tako osvojiti njenu pažnju. Ali bogati muškarci ne traže samo seksualne usluge. Žele i tu vezu u kojoj mogu razgovarati, - kaže Asta.
...